Znáte ovoce sušené mrazem? Měli jste už tu příležitost ho vyzkoušet? Jestli ne, tak byste to měli honem napravit! My jsme si dnes pro vás připravili 5+1 důvodů, proč si vybrat jahody sušené mrazem. Můžete si tak dopřát své oblíbené ovoce kdykoliv během roku.

1. Chutnají jako čerstvé, ať je začátek léta či tuhá zima
2. Ve složení najdete jen 100% ovoce, nepřidává se žádný cukr
3. I přes úpravu sušením mrazem si zachovají maximum vitamínů, minerálů a živin
4. Ke konzervaci se nepoužívá oxid siřičitý a nejsou přidaná jiná „éčka“
5. Díky odstranění veškeré vody v nich nevznikají plísně a bakterie
6. Nepotřebují žádné speciální skladování, jsou vhodné i na cesty či pod stan a vydrží opravdu dlouho

A cože je to ta lyofilizace? Jedná se o úpravu, kdy se odstraní veškerá voda. Čerstvé jahody jsou nejdříve prudce zmrazeny a následně se suší při nižším tlaku. Díky absenci vody jsou krásně křupavé, můžete si tedy jimi například nahradit brambůrky k večernímu filmu.

Vyzkoušeli jste už mrazem sušené ovoce? Jaký druh vám chutnal nejvíce?

V nabídce mimo jahod máme i lyofilizovaný ananas, mandarinky, dračí ovoce, borůvky, maliny a mnoho dalších! Stačí si jen vybrat.

Chci odebírat novinky

Chci dostávat 2x měsíčně email, ve kterém získám:

SLEVOVÉ KUPÓNY
NEJVÝHODNĚJŠÍ AKCE
SPECIÁLNÍ NABÍDKY

Je mi známa informace, že se mohu kdykoliv odhlásit a odběr mailových novinek zrušit, pokud usoudím, že mne to již dále nezajímá.

Archivy

Text po najetí myši