Ingredience na 20 porcí:
50g kešu zlomků
50g dýňového semínka
50g baby fíků
60g medu
60ml kokosového oleje
20g třtinové melasy
50g hořké čokolády
Některé z ingrediencí můžete zakoupit na našem eshopu za skvělé ceny.
Postup přípravy:
Vločky smícháme s kakaem, kešu zlomky, dýňovými semínky a nakrájenými baby fíky. V malé misce si smícháme rozpuštěný med, kokosový olej a melasu. Mokré přidáme do suchých a pořádně promícháme, aby se každý kousek obalil mokrou směsí. Vysypeme na plech vyloženým pečícím papírem a pečeme na 160°C 20 minut. Během pečení nezapomínáme směs promíchávat. Do ještě horké směsi vmícháme kousky hořké čokolády, aby se nám tam rozpustily a necháme vychladnout. Skladujeme v chladu a suchu.
Nutriční hodnoty na 1 porci (1/20):
Kalorická hodnota: 191kcal
Bílkoviny: 5,2g
Sacharidy: 23g
Tuky: 8,7g
Autorem článku je Míša Šislerová, https://wantbefitm.blogspot.cz/