Ingredience na 36 porcí:

2 vejce

40 g erythritolu

70 g mandlové mouky

špetka soli

½ lžičky xantanové gumy

 

Některé z ingrediencí můžete zakoupit na našem eshopu za skvělé ceny.

 

Postup přípravy:

Žloutky vyšleháme s erythritolem do pěny. Bílky vyšleháme se špetkou soli do sněhu. Sníh opatrně vmícháme do žloutků. Přidáme mouku a xantanovou gumu. Na plech vyložený pečícím papírem děláme malé hromádky, které necháme 10 minut odpočinout. Pečeme na 170°C 10 minut. Skladujeme v chladu a suchu.

 

Nutriční hodnoty na 1 porci (1/36):

Kalorická hodnota: 16,2 kcal

Bílkoviny: 0,8 g

Sacharidy: 0,3 g

Tuky: 1,4 g

 

Autorem článku je Míša Šislerová, https://wantbefitm.blogspot.cz/

 

Archivy

Text po najetí myši