Ingredience na 12 porcí:

60g polenty

90g pohankové mouky

40g proteinu

4 vejce

240g jablečného pyré

200g mrkve

280g kefíru

20g křížal

2 lžičky skořice

lžíce prášku do pečiva

320g odtučněného tvarohu

200g 5% goldessy

40g arašídového másla

karamelové flavdrops

 

Některé z ingrediencí můžete zakoupit na našem eshopu za skvělé ceny.

 

Postup přípravy:

Smícháme si polentu, pohankovou mouku, protein, skořici, prášek do pečiva a křížaly nakrájené na drobnější kousky. Ve vedlejší misce si smícháme mrkev nastrouhanou na jemno, jablečné pyré, vejce a kefír. Suché přidáme do mokrých. Podle potřeby můžete doředit vodou. Dáme do formy vyložené pečícím papírem a pečeme na 180°C 40 minut. Mezitím si smícháme tvaroh, goldessu (či lučinu, gervais), arašídové máslo a osladíme flavdrops. Až chleba vychladne, můžete ho rozpůlit v půlce a potřít krémem (zbytek krému použijeme navrch a na strany) nebo ho namazat pouze z venku. Ozdobíme čímkoliv dle chuti. Použité lesní ovoce není započítáno v makrech.

 

Nutriční hodnoty na 1 porci (1/12):

Kalorická hodnota: 175 kcal

Bílkoviny: 12g

Sacharidy: 19g

Tuky: 5g

 

Autorem článku je Míša Šislerová, https://wantbefitm.blogspot.cz/

 

Archivy

Text po najetí myši