Ingredience pro 10 porcí (celý chlebík):
240g uvařených fazolí
vejce
50ml kefíru
140g bílého jogurtu
30g hladké pohankové mouky
30g hladké kukuřičné mouky
30g goji
30g vypeckovaných sušených datlí
15g karobu
lžička prášku do pečiva
1/2 lžičky skořice
sladidlo (15 kapek karamelových flavdrops)
Některé z ingrediencí můžete zakoupit na našem eshopu za skvělé ceny.
Postup přípravy:
Uvařené a propláchnuté fazole si rozmixujeme společně s vejcem, kefírem a jogurtem. Poté přidáme
obě mouky, prášek do pečiva, skořici, sladidlo a karob a pořádně promícháme. Nakonec vmícháme
goji a nakrájené datle. Dáme do formy vystlané pečícím papírem a pečeme na 200°C 40 minut.
Nutriční hodnoty 1 porce (1/10):
Bílkoviny: 5,5g
Sacharidy: 17,7g
Tuky: 1,5g
Vláknina: 3,3g
Autorem článku je Míša Šislerová, https://wantbefitm.blogspot.cz/