Ingredience pro 10 porcí (celý chlebík):

240g uvařených fazolí

vejce

50ml kefíru

140g bílého jogurtu

30g hladké pohankové mouky

30g hladké kukuřičné mouky

30g goji

30g vypeckovaných sušených datlí

15g karobu

lžička prášku do pečiva

1/2 lžičky skořice

sladidlo (15 kapek karamelových flavdrops)

 

Některé z ingrediencí můžete zakoupit na našem eshopu za skvělé ceny.

 

Postup přípravy:

Uvařené a propláchnuté fazole si rozmixujeme společně s vejcem, kefírem a jogurtem. Poté přidáme

obě mouky, prášek do pečiva, skořici, sladidlo a karob a pořádně promícháme. Nakonec vmícháme

goji a nakrájené datle. Dáme do formy vystlané pečícím papírem a pečeme na 200°C 40 minut.

 

Nutriční hodnoty 1 porce (1/10):

Bílkoviny: 5,5g

Sacharidy: 17,7g

Tuky: 1,5g

Vláknina: 3,3g

 

Autorem článku je Míša Šislerová, https://wantbefitm.blogspot.cz/

Chci odebírat novinky

Chci dostávat 2x měsíčně email, ve kterém získám:

SLEVOVÉ KUPÓNY
NEJVÝHODNĚJŠÍ AKCE
SPECIÁLNÍ NABÍDKY

Je mi známa informace, že se mohu kdykoliv odhlásit a odběr mailových novinek zrušit, pokud usoudím, že mne to již dále nezajímá.

Archivy

Text po najetí myši