Ingredience na 5 porcí:

360g mletého hovězího masa

280g kukuřice

240g vařených bílých fazolí

220g vařených červených fazolí

500ml rajčatové passaty

200g vejce (4 kusy)

50g cibule

10ml rýžového oleje

sůl, pepř, oregáno

 

Některé z ingrediencí můžete zakoupit na našem eshopu za skvělé ceny.

 

Postup přípravy:

Na oleji si osmahneme na drobné kousky nakrájenou cibuli. Poté přidáme maso, které jsme si nakrájeli na jemnější kousky. Až se veškeré maso zatáhne, přidáme passatu, fazole a kukuřici. Povaříme a ochutíme dle preferencí. Až bude maso hotové a měkké, tak si vejce rozklepneme o skleničku a dáme do jednoho rohu směsi. Takto budeme postupovat i s dalšíma třema. Nakonec pánev zakryjeme alobalem a necháme 10 minut, než se uvaří vajíčka.

 

Nutriční hodnoty na 1 porci (1/5):

Kalorická hodnota: 470 kcal

Bílkoviny: 30g

Sacharidy: 37g

Tuky: 22g

Autorem článku je Míša Šislerová, https://wantbefitm.blogspot.cz/

 

Archivy

Text po najetí myši