Ingredience na 5 porcí:
360g mletého hovězího masa
280g kukuřice
240g vařených bílých fazolí
220g vařených červených fazolí
500ml rajčatové passaty
200g vejce (4 kusy)
50g cibule
10ml rýžového oleje
sůl, pepř, oregáno
Některé z ingrediencí můžete zakoupit na našem eshopu za skvělé ceny.
Postup přípravy:
Na oleji si osmahneme na drobné kousky nakrájenou cibuli. Poté přidáme maso, které jsme si nakrájeli na jemnější kousky. Až se veškeré maso zatáhne, přidáme passatu, fazole a kukuřici. Povaříme a ochutíme dle preferencí. Až bude maso hotové a měkké, tak si vejce rozklepneme o skleničku a dáme do jednoho rohu směsi. Takto budeme postupovat i s dalšíma třema. Nakonec pánev zakryjeme alobalem a necháme 10 minut, než se uvaří vajíčka.
Nutriční hodnoty na 1 porci (1/5):
Kalorická hodnota: 470 kcal
Bílkoviny: 30g
Sacharidy: 37g
Tuky: 22g
Autorem článku je Míša Šislerová, https://wantbefitm.blogspot.cz/