Proč černá himalájská sůl? Má vysoký obsah síry a dalších minerálních látek. Neobsahuje tolik sodíku, jako klasická sůl, proto je vhodná pro ty, kteří mají vysoký krevní tlak. Více
Ideální dochucovadlo.
Tip
Často se používá v indické kuchyni jako přísada do zeleninových i ovocných salátů, pokrmů z luštěnin a obilnin. Je vhodná do pokrmů, které obsahující vejce.
Proč černá himalájská sůl? Má vysoký obsah síry a dalších minerálních látek. Neobsahuje tolik sodíku, jako klasická sůl, proto je vhodná pro ty, kteří mají vysoký krevní tlak.
Složení: Himalájská sůl černá
Země původu: Pákistán
Výrobek může obsahovat stopy skořápkových plodů, arašídů, sezamu a oxidu siřičitého.
Skladujte na suchém místě, mimo dosah slunečního záření.
Gramáž | 500g |
---|
Energetická hodnota | <0,1 kj / <0,1 kcal |
Tuky | <0,1 g |
– z toho nasycené mastné kyseliny | <0,1 g |
Sacharidy | <0,1 g |
– z toho cukry | <0,1 g |
Vláknina | <0,1 g |
Bílkoviny | <0,1 g |
Sůl | 98 g |